grapefrukt

kilder: frukt.no
grapefrukt er en ung frukt, den ble ikke oppdaget før i 1750.
Grapefrukt spises naturell eller presses til juice. Fruktkjøttet fra en delt grapefrukt løsnes fra skallet med en grapefruktkniv, og båtene spises med skje. Grapefrukt har en frisk og syrlig smak med en litt bitter nyanse.
Næringsinnhold i 100g grapefrukt
Vann: 89 g
Kj: 137
Kcal: 32
Protein: 0,6 g
Karbo-hydrat: 6,8 g
Fett: 0 g
Kj: 137
Kcal: 32
Protein: 0,6 g
Karbo-hydrat: 6,8 g
Fett: 0 g
Grapefrukt skal ha blankt, glatt skall og være ren og fri for sprekker. Den skal ikke ha mørke og bløte flekker, misfarging, soppvekst eller uttørking av fruktkjøttet.
grapefrukt skal helst oppbevares ved 10 - 12°C og kan holde i ukesvis
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar